Клуб Атракшън

За Attraction Club (Клуб Атракшън)

 

Клуб Атракшън е първият отворен суинг клуб в съседна Румъния, той е най-високо ценен на Балканите, като е най-близкият суинг клуб до всеки един голям град в България.   

 

Не е нужно да чакате с месеци или години, за да отидете в суинг клуб в Западна Европа, а де не говорим за съпровождащите високи разходи, или пък да си губите времето с безуспешни проучвания и търсения в интернет или по частни апартаментни купони. Очакваме ви близо до вас, в Букурещ, Румъния, в Attraction Club! Тук ще срещнете хора, истински заинтересовани от суинг, като големият брой участници на всеки един купон ви дава шанс да намерите някой съвместим човек.

Посветен на суинга, в Клуб Атракшън можете лесно да заговорите хора, към които чувствате привличане, впускайки се в ултра-секси общуване. Можете да задоволите еротичните си фантазии и желания с преживявания, само ако желаете, за свободен секс с атрактивни двойки или самотни хора от Румъния и чужбина!

Работно време

Клуб Атракшън е отворен във всяка сряда само за двойки, също и в петък и събота. Купоните през уикенда са топ събития, с дйджей, секси танцьорки и възбуждащи тематики.

Клубът е отворен в сряда от 22:00 - 03.00 ч., в петък и събота от 22:00 - 05.00 ч.

 

Входна такса

Входната такса включва шампанско за добре дошли, бюфет и селекция от екзотични плодове и сортове шоколади и е обособена в зависимост от формулата, под която идвате в клуба, съответно: за двойка - 250 румънски леи (около 110 лева), сама жена - 100 леи и сам мъж - 500 леи. Не е нужно да плащате нищо допълнително в клуба, с изключение на допълнителната консумация на бара, ако желаете да поръчате допълнително, освен безплатното шампанско, включено във входната такса.  

 

Начин на участие на купоните

За да участвате трябва да направите резервация за купона. Най-бързо можете да направите резервация, включително и на български език, на следния имейл адрес: info@attractionclub.bg. Също така, по имейла, можете да изискате да ви направим резервация за хотел, ако желаете.

По телефона, можете да се свържете с нас на английски език, на следните номера +40731.578.887 или +40757.952.474.

 

Всичко, което трябва да знаете

Повечето клиенти са на възраст между 25 и 45 години. Дрескодът се състои от елегантно облекло, без спортно облекло или спортни обувки: небрежно делово (smart casual) за мъже и  рокля или секси пола за дами. След 01:00 ч. достъпът до еротичните места (от най-високо ниво) в Клуб Атракшън е позволен само по бельо. Ценита на бара са сравними с цените на всеки друг клуб в Букурещ. Една минерална вода струва, например, еквивалентно - 4 лева. Барът приема плащания с кредитна карта.

 

Къде се намира Клуб Атракшън в Букурещ?

Клуб Атракшън се намира в централната част на Букурещe, безопасно и лесно достъпно място, съответно на улица „Agricultori 16, сектор 2. GPS координатите са: 44º26’21.89″ N 26º07’50.23″ E.

 
Вижте по-голяма карта  

За настанявания, препоръчваме Хотел „Răzvan (за подробностикликнете върху линка), 3-звезден висококачествен хотел, намиращ се само на 2 мин. пеша или на 1 мин. с такси от клуба. Въз основа на партньорството ни с хотелRăzvan”, ще можете да пренощувате на специална цена от 35 Евро с включена закуска (когато плащате на рецепцията, трябва само да споменете името Клуб Атракшън). Ако има нещо, не трябва да се безпокоите допълнително, понеже хотелът може да ви поръча такси по телефона, както и ние, при излизането ви от клуба ще ви поръчаме такси.     

 

Как да стигнете?    

Най-препоръчително е да дойдете със собствения си автомобил. Времето за пристигане не е много и е на изключително изгодна цена, независимо, от кой град в България идвате. Освен това, само около 65 km ще пътувате на територията на Румъния, без да е необходимо да спирате:

София (387 km – 5 часа)
Пловдив (394 km – 5 часа)
Варна (270 km – 3 часа и 30 минути)
Бургас (315 km – 4 часа и 30 минути)

Румънската Винетка (пътна такса) струва само 3 Евро (за минимум 7 дни) и можете да я закупите на границата, а таксата за преминава на Дунав мост, ако е необходимо, струва 5 Евро (двупосочно).

Ако не знаете английски език, няма никакъв проблем. Нашият персонал е готов да ви посрещне.

 

Очакваме ви!